Klanten menu

Maatregelen als gevolg van het Coronavirus

In verband met het Coronavirus nemen wij maatregelen om besmetting van u en onze medewerkers te voorkomen. Deze maatregelen zijn in lijn met de actuele maatregelen. Wij doen er alles aan om onder deze omstandigheden onze dienstverlening zo goed mogelijk voort te zetten en u tijdig te informeren bij wijzigingen. 

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM
• Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar;
• Onze medewerkers met verkoudheidsklachten bezoeken geen klantlocaties;
• Onze medewerkers vragen u misschien vaker naar de mogelijkheid om handen te wassen;
• We schudden geen handen en houden 1,5m afstand;

Alle geplande afspraken worden zoveel mogelijk uitgevoerd. Wilt u dit niet dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken. Daarnaast geldt dat onze monteur ter plaatse mag bepalen of de situatie dusdanig is dat hij de werkplek veilig kan betreden. Ziet hij dat er personen zijn met ziekteverschijnselen dan zal op een later tijdstip een afspraak worden gepland.

Vooralsnog verwachten wij geen problemen met het uitleveren van uw bestelling en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, tenzij bij verdere escalatie van het Coronavirus de landelijke autoriteiten over gaan op verdergaande maatregelen. 

We vragen om uw begrip en blijven u graag van dienst. We verwachten met deze maatregelen bij te kunnen dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Wij wensen u, uw medewerkers en uw organisatie in deze periode veel sterkte en succes en hopen elkaar op termijn weer gezond te kunnen ontmoeten.

 

 

Uw koffiemachine in optimale staat houden

De meeste storingen aan koffiemachines ontstaan door achterstallig onderhoud en deze reparaties zijn vaak kostbaar. Voor de hygiëne en levensduur is het belangrijk uw koffiemachine jaarlijks een algemene onderhoudsbeurt te geven. Hiermee voorkomt u storingen en ongewenste hoge kosten. Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact

Copyright © 2024 De Koffiemachine BV. | Algemene voorwaarden | Privacy statement