Klanten menu

Met een ervaren en gespecialiseerd team bedienen wij dagelijks met veel plezier onze klanten door heel Nederland. Dit gebeurt voor het grootste gedeelte onderweg. Dagelijks leggen onze medewerkers Mark, Luuk en Jan-Henk vele kilometers af in onze servicewagens om ingrediënten, machines en service te leveren. Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen wordt door Ciska de correspondentie met u telefonisch en digitaal afgehandeld. 

We leveren als groothandel alle kantinebenodigdheden zoals koffie, thee, frisdrank, soep, reinigingsmiddelen en bekers maar ook bezorgen en installeren wij machines en onderdelen. Wij leveren zowel aan bedrijven als instellingen, wederverkopers en particulieren. Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte, maar vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze klanten, waarbij wij de kosten transparant houden. Door kwaliteitsbewaking, gecombineerd met de opgebouwde knowhow, staan wij in voor de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en dienstverlening. 

Uw koffiemachine in optimale staat houden

De meeste storingen aan koffiemachines ontstaan door achterstallig onderhoud en deze reparaties zijn vaak kostbaar. Voor de hygiëne en levensduur is het belangrijk uw koffiemachine jaarlijks een algemene onderhoudsbeurt te geven. Hiermee voorkomt u storingen en ongewenste hoge kosten. Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact

Copyright © 2024 De Koffiemachine BV. | Algemene voorwaarden | Privacy statement